Jump to content

[ CSGO ] - Regulament


puneilapamant

Recommended Posts

Pentru ca dorim sa avem un server cat mai curat si pentru ca incercam sa pastram un gameplay placut si cinstit, am deschis acest topic pentru a va pune la curent cu regulamentul serverului.
Toti cei care joaca la noi pe server au obligatia de a respecta acest regulament !
Asa ca sa incepem...Regulament General CSGO.CSREDDEVIL.RO  Pentru Jucatori + Admini + V.I.P 


1. Utilizarea oricarui tip de coduri , sau buguri gasite pe server folosite in propriul interes = BAN PERMANENT!
2. Liniile maxime pe care trebuie sa le aibe configul default este de 250-300 linii, daca depasiti o sa fiti sanctionati cu ban 10 minute adminul mai intai trebuie sa va anunte sa stergeti configul pentru ca ati depasit aceasta limita si o sa primiti Ban 10 minute pentru a-l sterge/schimba!
3. Reclama la noi pe server este strict interzisa ! Fie ca este catre un forum sau oricare alt server. = BAN PERMANENT!
4. Nu aveti voie sa faceti afaceri cu itemurile voastre de pe serverul nostru pe alte servere ! Cine va fi prins facand asta va avea contul sters, iar daca este V.I.P sau Admin acesta va primi remove + ban + cont sters.
5. Nu aveti voie sa va vindeti itemurile voastre pe bani reali. Cine va fi prins facand asta va avea contul sters, iar daca este V.I.P sau Admin acesta va primi remove + ban + cont sters.
6. Jignirile adresate oricarui jucator cat si admin se pedepseste cu GAG 5 Minute.
7. Injuriile pe server se pedepsesc cu GAG 10 Minute / Ban 120 Minute.
8. Injuriile grave, duse la extrem(cele de morti, de raniti de familie , rude etc) se pedepsesc cu BAN PERMANENT! Nu cred ca cuiva i-ar placea sa fie injurat in asa fel, mai ales daca unul dintre parinti / rude are o problema de sanatate.
9. Numele vostru de pe joc trebuie sa contina cel putin 3 caractere ! Sanctiune: Kick.
10. Strafe/Bunnyhop este interzis pentru jucătorii cu statut V.I.P, acest movement se pedepseste cu remove! Pentru jucatorii ce nu beneficiaza de V.I.P, este permis doar in limita bunului simt si se pedepseste cu Kick/Ban 10 minute pe motiv "strafe"
11. Nu aveti voie sa va urcati pe textura(harta). La prima abatere primiti slay iar la a 2-a abatere Ban 10 minute pe motiv "textura".
12. Daca vedeti un posibil codat, anuntati-l pe U@ (chat-ul echipei "U" / say_team + shift + 2 ). Atentie! Nu faceti abuz de acest lucru, adica sa anuntati de 1000 de ori. De doua ori este indeajuns. [Abuz U@ = Ban 10 minunte]
13. Echipa CT are voie sa faca camp doar in urmatoarele situatii: Are voie sa faca camp in zonele apropiate unde sa planteaza bomba cat si sa pazeasca C4
14. Pe hartile Plant-Defuze, echipa T are voie sa stea camp si echipa CT sa dea rush in limita bunului simt! Cine nu respecta aceasta regula va primi SLAY.
15. Pe harta awp_bycastor_32 nu aveti voie sa faceti camp in GROTA! Sanctiune: SLAY!
16. Pe hartiile unde se gasesc ostaticii , jocul se va desfasura in felul urmator: T are obligatia sa pazeasca OSTATICII, iar CT sa ii salveze. Daca un CT este prins facand CAMP in loc sa salveze ostaticii va primi SLAY de la un admin!
17. Va rugam sa nu abuzati de U@, acolo se raporteaza codatii si nimic altceva ! Abuzul de U@ se pedepseste cu Ban 10 minute pe motiv "abuz U@ "
18. Cersitul pe server se pedepseste cu GAG 1-3 Minute pe motiv "cersit" . Daca continuati sa mai cereti si dupa ce ati primit GAG, atunci veti fi sanctionati cu BAN 15 minute pe motiv "cersit".
19. Incercati sa nu bateti adminii la cap cu fel si fel de tampenii, le cereti ajutorul daca aveti nevoie sau raportati codatii pe U@, dar daca ii bateti la cap cu alte chestii o sa primiti GAG 1-3 minute / Ban 5 minute.
20. Chat-Tagul nu trebuie sa contina cuvinte vulgare ! Cine va fi prins ca nu respecta acest lucru va primi interdictie de a-si schimba tag-ul.
21. Orice versiune a kit-ului de CS NVIDIA este interzisa pe server ! Cine va fi prins va fi sanctionat in felul urmator : Adminul are obligatia de a anunta jucatorul respectiv de acest lucru iar apoi sa ii dea Ban 10 minute pe motiv "CS NVIDIA, schimba cs". Daca acesta refuza sa schimbe clientul, atunci va primi Ban 5000 minute.
22. Nu aveti voie sa folositi nicknameuri obscene/vulgare etc. Adminul are obligatia de a va schimba numele in 51.68.162.219:27015 (ip-ul serverului) iar mai apoi sa va dea kick cu motivul "schimba numele" . Daca tot intrati pe server cu un nume vulgar, atunci o sa primiti Ban 10 minute pe motiv : "nume obscen"
23. Imprumutarea contului dvs. este strict interzis! Cine va fi prins facand acest lucru va primi BAN PERMANENTcont sters.
24. STAFF-ul nu este responsabil de scam-ul facut intre voi jucatorii ! Orice trade / gift este facut pe propria voastra responsabilitate! Insa daca un admin face acest lucru, el va fi sanctionat cu remove. ( Aveti nevoie de dovada, de preferat un DEMO )

25. Cine va fi prins ca incearca sa dea scam sau teapa altui Jucator / AdminV.I.P va fi sanctionat cu ban 5 zile + cont sters ! Daca individul respectiv este Admin sau V.I.P si incearca sa dea teapa/scam, acestuia i se va scoate gradul + BAN PERMANENT+ cont sters! Va recomandam sa filmati atunci cand faceti trade cu cineva ! De recomandat un DEMO, nu acceptam poze.
26. Daca din testarea Wargods rezulta doar BunnyHop, nu se va da ban permanent, ci jucatorul va fi rugat de admin sa-si reinstaleze cs-ul si i se va aplica ban 10 minute.

• Metoda 'Monitorul' este strict interzisa la noi pe server ! Aceasta se sanctioneaza cu urmatoarele:

a) La prima abatere : Ban 120 minute pe motiv "interzis monitor"

b) La a 2-a abatere : Ban 1200 minute pe motiv "interzis monitor"

c) La 3-aabatere : Ban permanent pe motiv "interzis monitor"
Regulament Admini 


1. Prioritatea principala a adminiilor este cea de a avea grija de server si de a preintampina posibilii codati. Cine nu respecta aceasta regula si doreste gradul doar pentru a fi si el cineva pe server va primi REMOVE fara discutii.
2. Daca sunt mai mult de doi admini pe server(ex: 3 admini), unul dintre ei se va pune automat spec pentru a se uita pe posibilii codati cat si pentru intretinerea serverului. Cand v-ati plictisit vorbiti cu unul din colegii vostrii si faceti cu schimbul(ex: stai 10min spec si apoi vine altul spec tot 10min).
3. Prezenta dvs. este obligatorie pe FORUM ! Adminii au obligatia de a raspunde cu PRO / CONTRA + argumente la cereri + de a avea un BAN LIST unde sa isi posteze ban-urile permanente date.
4. Toti Adminii sunt obligati sa detina un BAN LIST unde sa isi posteze ban-urile date ! Ban-urile date trebuie postate zilnic pentru a tine o evidenta + cine va fi prins fara BAN LIST si daca in logs apare ca adminul respectiv a banat un jucator si nu l-a postat va primi REMOVE ! P.S: BAN LIST este obligatoriu doar pentru ban-urile date permanent.
5. Daca detii acces la noi pe server si ai grad pe alt server, Adminul va va fi scos automat ! De ce? Pentru ca preferam sa fiti activi la noi pe server nu la altul / altii.
6. Daca lipsiti mai multe de 3 zile aveti obligatia de a face o cerere de absenta.
7. Daca lipsiti mai mult de 3 zile si nu faceti cererea de absenta, accesul vostru va fi scos automat ! Cererea se face la categoria specifica ( ABSENTE / RETRAGERI ) conform modelului si nu pe alte retele de socializare !
8. Daca un admin isi imprumuta accesul sau va spune cuiva parola sa, acesta va fi scos din STAFF ( REMOVE ).
9. Adminii care sunt prinsi folosind un limbaj vulgar sau trivial va fi sanctionat in felul urmator:
Prima data va fi sanctionat cu + 1 WARN, a 2-a oara cu -1 , iar la a 3-a abatere REMOVE!
10. Adminii care sunt prinsi promovand alte servere sau forumuri vor primi REMOVE fara discutii!
11. Adminii nu au voie sa modifice variabilele cvar ale serverului, exceptie sv_unlag "1" fara permisiunea adminilor superiori. Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu +1 WARN / -1 / REMOVE!
12. Adminii nu au voie sa dea ban pe motiv "wg forum", cine va fi prins facand acest lucru va primi -1 / REMOVE !
13. Adminii au obligatia de a pastra un limbaj civilizat pe FORUM cat si pe Discord ! Prima abatere : + 1 WARN , a 2-a abatere : -1 , a 3-a abatere: REMOVE
14. Adminii nu au voie sa aplice comenzi unul pe celalalt ! Exceptie este de la gradul Co-Owner in sus, insa acesta trebuie sa aibe un motiv bine intemeiat ! In caz contrar primiti REMOVE / Suspend 3 zile !
15. Daca vedeti ca un admin baneaza jucatorii fara motiv, atunci aveti voie sa il banati si voi dupa care sa anuntati repede unul dintre Fondatori ! Helperii aveti voie sa ii dati kick + sa nu uitati de DOVADA.
16. Incercati sa nu faceti abuz de accesul vostru pentru ca asa cum v-a fost dat, asa poate fi si scos ! Respectati regulamentul si nu favorizati pe nimeni ! [ Sanctiune = -1 / + 1 WARN / REMOVE]
17. Nu aveti voie sa va dati BAN / GAG / KICK singuri ! Cine va fi prins ca face acest lucru va fi sanctionat in felul urmator : Daca va banati singuri = REMOVE ! Daca va dati KICK / GAG = Suspend 7 zile !
18. Cine va fi prins ca face abuz de slap fara motiv va primi : La prima abatere + 1 WARN , a 2-a oara cu -1 , iar la a 3-a abatere REMOVE!
19. Cine va fi prins ca face abuz de comenzile de chat ( say / tsay / psay etc) fara sa le foloseasca in scop informativ va fi sanctionat in felul urmator : Prima abatere : + 1 WARN , a 2-a oara cu -1 , a 3-a abatere = Suspend 7 zile !
20. Cand faceti demo, filmati maxim 5 runde sau maxim 2 - 3 minute ! Daca prezentati un demo de o runda sau de 30 de secunde , nu avem ce concluzii sa tragem din el pentru ca este prea scurt.
21. Daca vedeti un admin care foloseste cod , ii faceti DEMO si reclamatie si anuntati unul dintre Fondatori ! Nu aveti voie sa aplicati comenzi pe el. [ REMOVE ] Exceptie in cazul in care daca un Fondator nu este online / nu va raspunde la mesaje, atunci il puteti bana.
22. Daca un admin foloseste un limbaj obscen / vulgar / trivial ii faceti poza si reclamatie !!! Nu folositi comenzi pe el. [ REMOVE ]
23. Nu va bateti joc de server si fiti respectuosi cu jucatorii !!! Daca nu respectati acest lucru primiti REMOVE
24. Odata ce ati bagat un jucator la spec pentru poze aveti obligatia de a-i oferii indicatii + sa va ocupati de el + sa fiti si spec in acelasi timp.

----------------------------------------------------------------------------------------
Daca nu puteti bana un jucator sau sa ii faceti poze, incercati urmatoarea varianta: |
|
a. Deschideti consola si scrieti vote |
b. Cautati numele jucatorului respectiv si in stanga aveti niste cifre, exemplu: |
- 2347 : Buburuza |
- 3585 : Pupaza din Tei |
- 3565 : Pedala`ion |
c. Scrieti amx_banip #2347 + IP + TIMP + MOTIV , ca sa faceti poze scrieti amx_ss #2347 |

----------------------------------------------------------------------------------------

25. Banurile date de catre voi trebuie sa vina cu un motiv bine intemeiat, gen "wall" / "aim" / "cfg" . Motivele "pa" / "marsh" / "dispari" vor fi sanctionate cu [ REMOVE ]
26. Votemap se da in ultimele 8 minute ale hartii si se schimba in ultimele 4-5 minute!
27. Daca un admin se ofera sa dea VOT , doar un GRAD MAI MARE poate sa se bage peste el(asta daca are un motiv bine intemeiat).
28. Inainte de a da amx_votemap, scrieti in chat /last pentru a vedea ultimele 5 harti jucate si nu le bagati la vot pe cele care sunt acolo.
29. Harta se schimba doar de catre cel care a dat votul ! Nicidecum de altcineva. [ Sanctiune = -1 / + 1 WARN ]
30. Daca vi s-a facut o reclamatie aveti la dispozitie 24 ore sa raspundeti la ea. In caz contrar [ REMOVE ]
31. Adminii trebuie sa se respecte intre ei ! Chit ca are grad mai mare sau grad mai mic ! [ Sanctiune = -2 +2 warn ]
32. Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar iar ban-ul sa fie de maxim 30 de minute (Cine va fi prins ca va bana vreo clasa de ip pe o perioada mai mare va primi REMOVE !)
33. Daca ai citit pana aici, atunci la intrebarea "Ai citit regulamentul? ( din cerere de admin ) vei raspunde cu "new era"
34. Cand stati spectatori folositi comanda amx_spectate.
35. Adminii pot fi verificati doar de cei cu gradul  Co-Owner  in sus.
36. Atat jucatorii si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe discord unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori i se face DEMO, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste BAN 30 de minute motiv discord+server )
37. Daca i s-a facut reclamatie unui admin ce are gradul Pre-Manager sau mai mare, aceasta va fi rezolvata de catre Fondator !
38. Atunci cand un jucator anunta un posibil codat pe U@ aveti obligatia de a anunta jucatorul cu amx_psay si numele acestuia cum ca stati spec si va uitati pe el!
39. Daca ai citit pana aici la intrebarea Mentiuni ( din cerere de admin ) vei scrie "new beginning"
40. Atunci cand cereti un test Wargods unui jucator, aveti obligatia de a face poza la thetime cand l-ati luat la scan si thetime final cum ca ati stat dupa el 5-7 minute. Va recomand sa faceti print in consola sau sa va faceti voi un bind pe o tasta ( bind p snapshot) si sa faceti poza la thetime-ul ce vi-l arata acolo iar daca ati asteptat mai mult sau chiar 5-7 minute si jucatorul nu va oferit WG-ul sa faceti poza la thetime cu cat ati stat dupa el. Daca jucatorul iese de pe server, faceti doar poza la thetime-ul ce vi-l ofera cand ii cereti scanare si poza din consola cum ca el a iesit de pe server.

41. Nu aveti voie sa dati kick la afk

42. Noaptea se vor juca doar mape jucate in general mape 2x2, awp_india, de_dust2 / de_inferno / css_dust2, in nici un caz mape mari si nejucate ( amr/aztec/barcelona/assault )
43.  Helper-ul nu este considerat admin, prin urmare puteti folosi orice comanda pe unul dintre helperi.
44. Cererile UP se fac doar pe forum, daca va rugati in privat de alt Owner sa va dea up riscati sa primiti REMOVE.


 Regulament V.I.P  


Nu aveti voie sa va urcati pe texturi inalte unde unii jucatori nu pot ajunge sau sa faceti camp pe ele. [ +1 WARN + slay / BAN 10 min ]

Chiar daca sunteti V.I.P , daca un admin va cere Wargods si nu il dati sau iesiti de pe server, beneficiul va fi scos.

Daca sunteti prinsi jucand cu coduri, veti primi remove instant + BAN PERMANENT.Reguli ce tin de Scan Wargods:

• Daca un admin va cere un test Wargods si voi vreti sa va intre in PC, acesta nu este obligat sa accepte acest lucru! Daca nu va merge Wargods scan incercati sa il rulati cu "Run as Administrator" sau sa va asigurati ca aveti Wargods-ul pentru versiunea dvs. de Windows. Va recomandam sa aveti Windows 10.
• Timpul de acordare pentru un test Wargods este de 5 - 7 minute ! Timpul de acordare pentru poze este de 3 - 5 minute ! Cine nu respecta va primi -1.
• Odata ce ati bagat un jucator la spec pentru Wargods aveti obligatia de a-i oferii indicatii + sa va ocupati de el + sa fiti si spec in acelasi timp.
Helperii nu au voie sa ceara Wargods sau poze ! Aceasta regula este impusa de catre noi(Fondatorii) pentru ca nu aveti acces la BAN. Daca sunteti singurii admini pe server cu acest grad si vedeti un codat, va recomandam sa ii faceti un DEMO  jucatorului suspect si mai apoi sa ii faceti reclamatie cu numele acestuia + ip-ul..
CFG-urile ce apar in urma scanului Wargods si sunt trecute ca si Whitelisted , nu vor fi sanctionate!
Daca in testul Wargods se gasesc cfg-uri ce contin alias-uri, adminii vor bana jucatorul respectiv timp de 15 minute pe motiv "cfg cu alias-uri / schimba cs"
Atunci cand un admin cere un scan Wargods unui jucator, acesta va proceda in felul urmator:
> Se va pune el spectator urmand sa puna jucatorul spectator oferindu-i informatiile necesare pentru realizare Wargods-ului
> Daca jucatorul are Wargods-ul curat, adminul va scrie in chat clean numele jucatorului.
Info : Daca jucatorul in cauza iese de pe server in timp ce voi i-ati cerut Wargods trebuie sa il banati!

ADD:
> Conducerea
CSGO.CSREDDEVIL.RO isi rezerva dreptul de a-si alege jucatorii.
> Regulamentul poate suferi modificati ori de cate ori este nevoie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...